maandag 2 maart 2015

Forten schoonmaken

In het postvak van Progressief Altena flyers over de “Wereld Water Dag” en de schoonmaak van de forten in Altena die op zondag 22 maart plaatsvindt. Een waardevol initiatief dat prachtig aansluit bij waar mijn partij voor staat. Gelijk dus mensen opgetrommeld om mee te doen en een ploeg van tien mensen aan kunnen melden.
Een week later een promotiemail van de organisatie waarin stond dat ze vanaf de kerst tevergeefs bezig zijn geweest hun initiatief gesteund te krijgen door de gemeente Werkendam. En dat ik dat zou weten. Nou, nee dus.
Behalve met collegeleden had de organisator contact gehad met Lokaalbelang. Zij gaven de boodschap terug dat er geen draagvlak was en wekten de suggestie dat daarvoor alle partijen benaderd waren. Nou nee dus.
Is dit nu weer de arrogantie van de (coalitie)macht? Is dit ingegeven door het feit dat de schoonmaak op zondag plaatsvindt en men op voorhand de oren laat hangen naar de mogelijke visie van Christelijke politici? Ik weet het niet. Feit is dat we als gemeente zo wel een mooi initiatief laten lopen.
Maar…. Progressief Altena doet in ieder geval mee! Jij ook? Meer info op   http://www.nieuwehollandsewaterlinieschoon.nl/werkendam. En als je mee wilt doen onder de vlag PA, meld je dan bij mij aan: corine@progressiefaltena.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten