woensdag 1 januari 2014

Mag ik voorstellen

Aan het begin van 2014 natuurlijk allereerst de beste wensen voor dit nieuwe jaar. Een jaar dat voor mij de eerste maanden in het teken zal staan van de gemeenteraadsverkiezingen  en  het (verder) inwerken van een nieuwe ploeg mensen. Een goeie enthousiaste ploeg! Dat heb ik de afgelopen maanden al mogen ervaren. Ze hebben cursussen gevolgd, zijn mee geweest op werkbezoeken, hebben raadsvergaderingen bijgewoond en met elkaar gelachen tijdens de fotosessie. De afgelopen weken is er intensief meegedacht over de belangrijkste punten waarmee we als Progressief Altena – het samenwerkingsverband van PvdA, D66 en GroenLinks -  de verkiezingen in  gaan. En deze dagen is iedereen op pad met de Nieuwjaarsgroet van Progressief Altena.
Nu mijn blog n.a.v. het ontbijt-interview in Het Nieuwsblad wellicht (eenmalig?) nog meer gelezen wordt, ga ik dus eerst de verkiesbare mensen van Progressief Altena (PA)  in de gemeente Werkendam voorstellen. Ik mag dan wel de lijsttrekker zijn, politiek bedrijf je vooral samen en PA zijn we met elkaar. De bevlogen en kundige mensen van PA zijn:
·         Anne Nieuwenhuis (65) uit Sleeuwijk. Als raadslid heeft hij de afgelopen vier jaar een prominente rol gespeeld in de discussies over duurzaamheid, de bedrijvigheid in de uiterwaarden bij Sleeuwijk en de derde haven.  De contacten met de Vereniging Veilige Mooie Dijk werden stevig door hem onderhouden.
·         Christian Alderliesten (37) is opgegroeid in de streek, sinds twee jaar weer woonachtig in Hank en stedebouwkundige van beroep. De doorgeslagen regulering van de samenleving is hem een doorn in het oog. Er moet vrijheid geboden worden waar het kan, maar regels stellen waar het moet en die dan ook handhaven.
·         Marjan den Bok (45) uit Dussen. Ze is werkzaam in de gezondheidszorg en haar jarenlange ervaring in de ondernemingsraad wil ze nu inzetten om de belangen van de PA-stemmer te behartigen. Met haar frisse kijk zal ze vooral haar steentje bij kunnen dragen op gebied van de transities WMO, jeugdzorg en de  participatiewet.
·         Ed den Besten (25) uit Werkendam legt zijn prioriteiten bij jeugd, werk, openbare orde en veiligheid. Gelijkheid, solidariteit en democratie heeft hij hoog in het vaandel staan.
·         Henk Admiraal (60) uit Werkendam heeft zijn sporen meer dan verdiend in bestuursfuncties bij verschillende sportverenigingen. Mede door zijn contactuele talenten weet hij als geen ander wat er in het Werkendamse speelt.
En zo zien we er uit. Kom je ons tegen, spreek ons dan aan. We vertellen graag waar we voor staan en voor gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten