donderdag 15 oktober 2009

WMO-avond

Op maandagavond 16 november organiseert de PvdA Werkendam een bijeenkomst met als thema zorgen voor en zorgen over de WMO-zorg. Centrale onderwerpen van de avond zullen zijn: Hulp bij het Huishouden (HbH), mantelzorg en ondersteunende begeleiding. Tweede-Kamerlid Agnes Wolbert zal de ontwikkelingen daarin en haar visie daarop geven vanuit het rijksbeleid. Wethouder Evert Begemann zal datzelfde doen vanuit het gemeentebeleid. Aansluitend gaan we aan de hand van prikkelende stellingen met elkaar in discussie.

Genodigden voor de avond zijn leden en sympathisanten van de PvdA-Altena, maar vooral ook mensen die belang hebben bij een goede invulling van de zorgkant in de WMO. Cliënten dus, toekomstige cliënten en ook mensen die beroepsmatig met de WMO-zorg te maken hebben. Vooral zij kunnen immers aangeven waar knelpunten zitten in de WMO-zorg en suggesties doen voor een betere uitvoering daarvan.

De bijeenkomst vindt plaats in De Kwinter in Werkendam, aanvang 19.30 uur. Afsluiting om uiterlijk 22.00 uur. I.v.m. bepalen van de benodigde zaalruimte aanmelden vóór 4 november via dit weblog of via pvdawerkendam@kpnplanet.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten