woensdag 20 februari 2013

Kennismaken met gemeentepolitiek?

Wie de tweewekelijkse nieuwsbrief van de PvdA leest, weet dat we onder de noemer van Progressief Altena een korte cursus “kennismaken met gemeentepolitiek” gaan aanbieden. Inmiddels nadert de invulling van de eerste twee bijeenkomsten zijn voltooiing. Ik ben helemaal enthousiast! Dit is dus echt heel erg leuk om te doen!
Tijdens de eerste avond gaat het over de structuur van de gemeente, de instrumenten van de raad en worden de onderwerpen benoemd waar een gemeente over gaat. In de tweede bijeenkomst wordt nader ingegaan op grote gemeentelijke onderwerpen die (gaan) spelen in Altena. De derde bijeenkomst moet gaan over Progressief Altena: waar staan we voor, hoe is de structuur en wat zou jij erin kunnen betekenen.
De eerste aanmeldingen voor de korte cursus zijn inmiddels binnen! Als je ook mee wilt doen, meld je dan aan via info@pvdawerkendam.nl (lidmaatschap van PvdA is geen vereiste). De cursus vindt plaats in Tavenu te Nieuwendijk op de maandagen 8, 15 en 22 april van 19.30 tot pakweg 21.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten