vrijdag 8 oktober 2010

Dalm

Dat was wel erg veel fractieoverleg achter elkaar. Eerst donderdagavond van half 8 tot 21.00 uur met de steunfractie, vervolgens tot 22 uur met de fractie en op vrijdagochtend een vervolg van het laatste van half 9 tot half 11. Vooral de "kwestie Dalm", ofwel de bedrijfsactiviteiten aan de Hoef, vergde heel veel tijd. We spraken met de bewoners van de vereniging "Veilige Mooie Dijk" en met vertegenwoordigers van de firma Dalm. Wat een ontzettend lastig en complex dossier! Als raadslid is het eigenlijk onmogelijk om hierover een goed en gedegen standpunt in te nemen. Het is een dossier dat in mijn ogen alleen maar verliezers kent.

2 opmerkingen:

  1. Een verontruste werkendamse vader21 maart 2011 om 00:35

    De grootste verliezers in het dossier Dalm zijn onze naar school fietsende kinderen. Kennelijk moeten de "bijna ongelukken" met de vrachtwagens van Dalm er eerst een worden met dodelijke afloop voor de Gemeente Werkendam inziet dat deze locatie geen optie meer is een grote sloophal en puinbreker

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste verontruste vader,

    Ik hoop maar dat u dit leest, want op een andere wijze kan ik u niet benaderen. De gemeente Werkendam ziet wel degelijk in dat een grote sloophal en een puinbreker geen opties zijn voor deze locatie. We zijn echter gevangenen van afspraken/besluiten/wetgeving uit een ver verleden. Dat is een zeer zure appel.

    BeantwoordenVerwijderen