woensdag 28 mei 2014

Potters en Breuer

Gisteravond riep het Comité Jan Potters met een brief de gemeenteraad op om burgemeester Breuer te verzoeken op korte termijn met vertegenwoordigers van Jan Potters een open gesprek aan te gaan om tot een voor beide partijen acceptabele oplossing te komen. Deze brief ging vergezeld van meer dan 1.000 handtekeningen van inwoners.
Mede namens de gemeenteraad zou burgemeester Breuer met een kort statement op deze oproep reageren. Daarin zou zij zeggen dat zij absoluut bereid is om, op vertrouwelijke basis, het gesprek aan te gaan en dat dit zou kunnen resulteren in een gezamenlijk opgestelde  slotverklaring.
Tot mijn verbazing kwam er, behalve het statement, een heel verhaal waarin de burgemeester de ruimte nam om haar versie te geven van de situatie tussen de gemeente en Jan Potters. Door dit te doen n.a.v. het aanbieden van de petitie en in haar functie als voorzitter van de raad heeft ze de indruk gewekt ook hierbij namens de raad te spreken. Ik wil hier nadrukkelijk melden dat ze dit niet namens mij en namens Progressief Altena heeft gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten