zaterdag 28 augustus 2010

Toekomst zwembaden (2)

Herhaaldelijk heeft de Werkendamse politiek uitgesproken dat de beide zwembaden in de gemeente (Werkina en Bijtelskil) open zullen blijven. In 2005/2006 werd daarbij een termijn genoemd van “nog tien jaar”. Daarvan zijn er inmiddels vijf om. Ondertussen worden de zwembaden ouder en ouder. De PvdA denkt dat het belangrijk is om in deze raadsperiode met elkaar een toekomstvisie te maken voor de zwembaden in onze gemeente of – breder – de zwembaden in het Land van Heusden en Altena. We moeten met elkaar immers niet willen dat we op een zeker moment ineens totaal zonder zwemvoorziening zitten.
Om Werkendam tot een toekomstvisie voor de zwembaden in de streek te bewegen heb ik – namens de PvdA - in een discussiestuk de belangen van zwemwater én de gebruikers van de zwembaden in beeld gebracht. Sinds gisteren ben ik bezig anderen voor het verhaal te interesseren. Mijn zomerreces is hiermee dus ten einde…..

2 opmerkingen:

  1. Leuk blog met super leuke informatie over de toekomst van zwembaden! Heel interessant om te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Realiseer je wel dat de blog dateert van aug. 2010. Gelukkig is het inmiddels zover dat de gemeente Werkendam binnen nu (apr 2015) en drie jaar zal komen met een toekomstvisie op de zwembaden. Eindelijk!

      Verwijderen