zaterdag 15 maart 2014

Het is gedaan

De laatste van de vier campagnezaterdagen zit er op voor Progressief Altena. In kleine groepjes bezochten we Sleeuwijk, Hank, Nieuwendijk en Dussen om als complete groep campainers in Werkendam te eindigen.
 
 
Veel mensen gesproken, nog meer flyers uitgedeeld. Steunbetuigingen, kritische vragen, mensen die geen vertrouwen meer hebben in de politiek. Maar ook complimenten en vertrouwen. In ons. In Progressief Altena. Vanwege de handen die we ‘op links’ ineen geslagen hebben, vanwege ons doel van Ëén Altena en vanwege het optreden van de PvdA mbt de Sleeuwijksedijk, in de zaak Potters, de berging van het vliegtuig en het mfa in Dussen. Heel fijn om deze geluiden te horen!
Fijn was het ook om deze campagne te doen met een geweldige ploeg. Betrouwbare, gedreven en enthousiast mensen, met maar één doel voor ogen: eerlijke politiek voeren, dichtbij de mensen en vooral voor hen die het niet alleen kunnen.
Kortom, ik stond dan wel steeds met m’n snufferd vooraan, ik heb het beslist niet alleen gedaan. Zonder Anne Nieuwenhuis, Christian Alderliesten, Marjan den Bok, Ed den Besten, Henk Admiraal, Gerrie van Dijk, Caroline Barnhard en Geert Panhuijsen was de campagne van Progressief Altena nooit van de grond gekomen. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die daarnaast meegewerkt hebben aan het huis-aan-huis verspreiden van onze verkiezingskrant. Alleen die zijn nog niet klaar………..
…… de komende dagen krijgt menigeen nog een laatste foldertje in de brievenbus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten