vrijdag 10 februari 2012

Dordrecht-Werkendam

Met inzetten van een grote bus werd op 8 januari het aantal busritten tussen Dordrecht en Werkendam behoorlijk verminderd. Met name scholieren waren daar niet blij mee. PvdA en CU stelden hier schriftelijke vragen over. Vervolgens werd het punt, voorzien van een initiatiefvoorstel, door de CU in de raadscommissie op de agenda gezet (Wij hebben even niet op zitten letten…). Gesproken werd er echter niet over want kort voor de vergadering had de provincie laten weten dat alles netjes aangepast zou worden. Je hebt dan de verwachting dat de grote bussen op de afgesproken tijden blijven rijden en dat de tussenliggende uren opgevuld worden met buurtbusjes. NIET DUS! Er is slechts wat geschoven met de tijden van de grote bussen met als effect dat nu de mensen die werken gedupeerd zijn. Dan voel je je toch behoorlijk genept!

3 opmerkingen:

  1. Corine volgens mij gaat het er niet om wie het onderwerp agendeert. We hebben daarom ook netjes in de persberichten genoemd dat de PvdA vragen heeft gesteld. Het onderwerp is weer op de agenda gezet en Anne is daarvan op de hoogte! Tijd dat het college, Den-bosch en Veolia eens echt gaan luisteren !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mathijs, ik wil absoluut niet claimen dat dit onze verdienste is! Juist de CU heeft zeer goed doorgepakt. En samen hebben we hetzelfde doel voor ogen: een goede busverbinding tussen Werkendam en Dort!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We zijn het volgens mij ontzettend met elkaar eens ;-)... We gaan er tegenaan!!!

    BeantwoordenVerwijderen